Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

En zie daar het eindresultaat. Quick-Step Palazzo houten vloer en afgewerkt met 6cm hoge witte plinten. Weer een tevreden klant! Morgen gaan wij wederom een houten vloer leggen, deze keer XXL planken!
 
Vandaag zijn wij wederom bij ons op het Boterdiep aan het werk. Deze keer gaat het om een houten vloer van Quick-Step! Benieuwd naar het eindresultaat? Binnenkort plaatsen wij meer foto’s!
 
Eind vorige week hebben wij deze schitterende visgraat pvc vloer gelegd van Ambiant! Tevens hebben we de bovenverdieping voorzien van een stoere vinyl vloer.
 
Gisteren hebben wij deze prachtige Quick-Step laminaat vloer geplaatst in Zuidhorn.
 
Gisteren hebben wij deze stoere PVC vloer van Ambiant gelegd, in combinatie met 8cm hoge witte plinten en een tweetal Duette’s.
 
Vorige week hebben wij deze prachtige Primewood Shutters met Silent View van JASNO geplaatst!
 
Vanmiddag hebben wij deze praktijkruimte voorzien van Lavendel-kleurig Marmoleum. Wat een gave en gewaagde kleur!
 
Soms zitten we in Blaricum, soms in Leeuwarden, maar gisteren waren wij slechts 50 meter van onze winkel aan het werk. Afgelopen week is dit prachtige appartementencomplex opgeleverd en gisteren hebben wij de eerste woning voorzien van een Ambiant PVC-vloer. De komende weken zullen wij nog een aantal appartementen voorzien van vloeren en raambekleding!
 
Afgelopen week hebben wij deze bovenverdieping gelegd met Marmoleum Orbit uit de Concrete serie. Verder hebben wij de vloer afgewerkt met een 8cm hoge witte folie-plint.
 
Afgelopen week hebben wij in dit pand meerdere kleuren Surestep antislip vinyl gelegd. Binnenkort komen wij terug voor de laatste verdieping!
 
Vorige week deze gedraaide trap gelegd in twee kleuren bouclé tapijt.
 
Kort geleden hebben wij dit mooi verbouwde appartement voorzien van Houten Jaloezieën, Duette’s en een prachtige laminaatvloer!
 
Een klassieke wollen traploper die in de bochten ingenaaid is, of toch liever een strakke en met PVC gelegde trap? Deze twee trappen hebben wij onlangs gelegd!
 
Tijd voor een verbouwing? Laat je inspireren door het nieuwe seizoen van het TV programma van vtwonen verbouwen of verhuizen (iedere woensdag om 21:30 op NET5). Ook de #shutters, #houtenjaloezieën en #vouwgordijnen van JASNO kunnen bij een verbouwing niet ontbreken. Meer weten over deze raambekleding? Kom langs in onze winkel!
 
Marmoleum, of misschien beter bekend als Linoleum? Tegenwoordig o.a. verkrijgbaar in mooie gemarmerde kleuren en in strakke beton-look varianten. Onderstaande vloeren hebben wij onlangs gelegd.
 
Vorige week hebben wij drie klanten blij gemaakt met Shutters van JASNO. En weet u wat wij volgende week gaan plaatsen? Juist, nog meer Shutters! Benieuwd hoe Shutters voor uw ramen er uit zien? Scan dan de QR-code (laatste foto) om met de Jasno app Shutters voor uw raam te visualiseren.
 
Het is even stil geweest bij ons op Facebook, echter achter de schermen waren wij druk bezig met het opnieuw inrichten van onze gordijnen & zonwering afdeling. Tussendoor hebben wij ons team uitgebreid, en natuurlijk hebben wij heel veel klanten blij gemaakt met een nieuwe vloer, gordijnen of zonwering! Hierbij een aantal foto’s van de vernieuwde gordijnen & zonwering afdeling :) Meer zien? Kom dan gewoon eens bij ons langs.
 
Vandaag zijn wij met twee man aanwezig bij JASNO voor een cursusdag! #Shutters #HighlightYourHome
 
Mast er is geen betere
 
Goedemiddag! Raamdecoratie blijft zich maar uitbreiden en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Vandaag zijn wij dan ook aanwezig bij Luxaflex. Keep op learning!