Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Vandaag zijn wij met twee man aanwezig bij JASNO voor een cursusdag! #Shutters #HighlightYourHome
 
Mast er is geen betere
 
Goedemiddag! Raamdecoratie blijft zich maar uitbreiden en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Vandaag zijn wij dan ook aanwezig bij Luxaflex. Keep op learning!
 
Binnenkort een "paar" vouw- en rolgordijntjes plaatsen 💪
 
Naast planken laminaat hebben wij ook tegel laminaat. Tegel laminaat is een uniek nieuw soort laminaat en is haast niet van echte tegels te onderscheiden. Dus geen zin meer in planken laminaat, kom dan eens deze prachtige tegel collectie van Ambiant bekijken!
 
Vorige week hebben wij een tweetal JASNO Shutters geplaatst, waaronder één in café-style. #Jasno #Shutters #Vakwerk #WeerEenTevredenKlant
 
Afgelopen week hebben wij deze trap bekleed met stoer Nature Look tapijt van Interfloor. Benieuwd wat wij voor uw trap kunnen betekenen? Neem dan eens contact op of kom bij ons langs.
 
Gisteren hebben wij drie trappen in dit prachtige oude kantoorpand in Groningen mogen bekleden met project-tapijt van Gelasta B.V.
 
Goedemiddag! Gisteren hebben wij deze twee trappen volledig gestoffeerd. Al met al een prachtig resultaat.
 
Wij zijn gisteren de week goed begonnen met het leggen van deze moderne visgraat pvc vloer van Therdex PVC Vloeren.
 
Goedemiddag! Afgelopen vrijdag hebben wij deze Shutters van JASNO geplaatst. Deze Shutters zijn uitgevoerd met Silent View wat betekend dat er geen bedieningslat aan zit, en resulteert in een strakker resultaat!
 
Gisteren hebben wij deze woning volledig voorzien vloeren, gordijnen en verduisterende raambekleding. Al met al een stoere combinatie! Vloer: Interfloor Dynamic Concrete Gordijnen: ByTzum Jazz van A House of Happiness Karpet: Hamat Vintage Antique Verduisterende rolgordijnen: VELUX Benieuwd wat wij voor uw huis kunnen betekenen? Loop dan eens bij ons binnen!
 
Vandaag hebben wij de nieuwe Novilon vinyl en Allura PVC collectie van Forbo binnengekregen!
 
Onlangs hebben wij deze strakke zwart-wit geblokte PVC vloer van Design Flooring gelegd, ook dat is dus mogelijk met PVC!
 
Forbo heeft weer wat moois uitgebracht genaamd Marmoleum Cocoa. Door het toevoegen van cacaoschillen aan de lijst van ingrediënten hebben ze een nieuwe structuur weten te creëren. Nu bij ons verkrijgbaar!
 
Opzoek naar een ruige en stoere beton-look vinyl met een keiharde slijtlaag? Wij hebben hem!
 
Nieuw binnen! Vintage Antique en Vintage Patchwork kleden in verschillende kleuren en maten. - 160x230cm €249,- - 200x290cm €399,- Ook benieuwd hoe zo'n kleed er nou in het echt uitziet? Kom dan eens bij ons langs in de winkel.
 
Gisteren hebben wij deze open trap bekleed met een strakke beton-look PVC tegel van Beautifloor. Ook toe aan wat nieuws voor op de trap? Neem dan eens contact op, of kom langs bij ons in de winkel!
 
Vanochtend zijn wij voor het Hamelhuys aan het werk geweest. Het Hamelhuys is een inloophuis in Groningen voor (ex)-kankerpatiënten en hun naasten. Ook wij bieden hier de helpende hand, door tegen sterk gereduceerde prijs te werken. Wij hebben eerst de vloer in de primer gezet, en vervolgens geëgaliseerd. Voor zowel het primeren als egaliseren gebruiken wij de producten van Forbo Eurocol Nederland B.V. Later deze week komen wij terug om onderstaande ruimte te voorzien van een prachtige PVC vloer, en andere vertrekken met Vinyl en Tapijt. Benieuwd wat het Hamelhuys allemaal doet? Neem dan ook even een kijkje op hun Facebook pagina.
 
Gisteren de week mooi afgesloten met het leggen van een trap met laminaat.