De nieuwste trend: op afstand bestuurbare raambekleding

Het is de nieuwste trend op het gebied van raambekleding: op afstand bestuurbare raambekleding en gordijnen. Of u nu uw gordijnen handmatig wilt aansturen met uw mobiele telefoon of automatisch wilt laten open en sluiten met een afstandsbediening; met de elektrische raambekleding van John Mast ervaart u ontzettend veel comfort in huis. 

De gemakken van elektrische raambekleding

Het klinkt misschien als een overbodige luxe, maar elektrische raambekleding ontzorgt u op veel vlakken. Denk bijvoorbeeld eens aan moeilijk bereikbare ramen, zware gordijnen, inbraakwering wanneer u van huis bent of zonnewering wanneer u van huis bent. De elektrische raambekleding van John Mast is gemakkelijk te koppelen aan uw  Smart Home systeem.

Nog meer comfort: slimme raambekleding

Slimme raambekleding gaat nog een stapje verder dan elektrisch aangestuurde raambekleding. Het openen en sluiten van de raambekleding wordt volledig geautomatiseerd, bijvoorbeeld naar aanleiding van de tijd, de buitentemperatuur of de hoeveelheid zon op uw ruiten. Met slimme raambekleding hoeft u zelf dus geen actie meer te ondernemen! Een geweldige uitkomst op het gebied van wooncomfort, energiebesparing en veiligheid.

Toepassingen van elektrische raambekleding

Veel van onze verschillende soorten gordijnen en raambekleding zijn geschikt voor elektrische aansturing. Denk hierbij aan gordijnen, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, Duettes, plisségordijnen en lamellen.

De nieuwste trend: op afstand bestuurbare raambekleding

Nog meer inspiratie op doen?