Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Deze week zijn wij weer druk bezig bij op de nieuwbouw in Meerstad. In deze woning leggen wij op de begane grond en eerste verdieping de 6041 van Therdex PVC Vloeren in combinatie met hoge witte plinten. Verder voorzien wij het volledige huis van gave houten jaloezieën en duette’s van Zonnelux Raamdecoratie en stoere linnen gordijnen uit de Cachet collectie van Holland Haag. Meer foto’s volgen snel :) Volgende week gaan wij aan de slag bij de buren. Daar leggen wij pvc vloeren in mooie warmen kleuren in combinatie met net zulke gave raambekleding!
 
De afgelopen week hebben wij deze nieuwbouwwoning in Eelderwolde volledig gelegd met vloeren. De benedenverdieping hebben voorzien van de Spigato Beige van Ambiant. Hierbij is gekozen voor een border met brede zwarte bies van 1 centimeter. De bovenverdiepingen hebben wij vervolgens gelegd met Marmoleum Striato. Misschien wel de meest onbekende maar ó zo mooie gestreepte Marmoleum vloeren. Volgende week komen wij terug om de trappen te leggen met Marmoleum!
 
70 vierkante meter - 3500 plankjes in visgraat motief leggen. Wij vermaken ons deze week nog wel even 😁
 
Onlangs mochten wij deze visgraat pvc vloer van Therdex leggen waarna Keukenstudio Luit Windt deze schitterende keuken plaatste. Wat een prachtige combinatie! 😍
 
Therdex 7001 - sinds jaar en dag onze populairste visgraat pvc vloer. En zeg nou zelf, het is toch echt een plaatje! 😍
 
Afgelopen week deze trap aangepakt en met Marmoleum Slate gelegd. De Slate serie heeft een unieke relief structuur die doet denken aan leisteen. Al met al is het een enorme gave trap geworden die er weer jaren tegenaan kan!
 
Wij sluiten de week goed af met het opleveren van deze gave visgraat pvc vloer van Therdex PVC Vloeren. Het betreft hier de 6025, één van de meest rustige visgraat vloeren uit de collectie van Therdex. Goed weekend!
 
Ook deze trap kan er weer jaren tegenaan 🥳
 
Vandaag plaatsten wij bij twee klanten deze prachtige shutters van JASNO Met regelmaat krijgen wij de vraag om mee te denken over ronde, scheve of getoogde ramen, en tot nu toe hebben wij altijd een oplossing kunnen bieden met onze shutter collectie van Jasno. Heeft u nou ook zo’n “lastig” raam? Neem dan eens vrijblijvend contact op!
 
WAUW! 😍 Wat is het hier mooi geworden! Wij mochten hier de vloer, gordijnen, jaloezieën en het VTWonen vloerkleed verzorgen. Vloer van Balterio Jaloezieën van Zonnelux Raamdecoratie Gordijnen van A House of Happiness Vloerkleed van Ambiant / vtwonen
 
Afgelopen week deze prachtige pvc vloer van Therdex PVC Vloeren. Het gaat hier om een nieuwe kleur namelijk de 6041. Een warme en super natuurlijk ogende visgraat pvc vloer. Tevens ook verkrijgbaar in een rechte plank en als Hongaarse punt!
 
Weer iemand blij gemaakt met prachtige inbetweens van Vriesco International Fabrics en gave houten jaloezieën van Zonnelux Raamdecoratie
 
Wat zijn ze mooi die vtwonen kleden, en nu helemaal met maar liefst 15% korting! 😍
 
Vorige week deze benedenverdieping gelegd met visgraat pvc van Ambiant. Deze keer is het de Spigato Beige. Vervolgens hebben wij de bovenverdieping morgen leggen met laminaat van Quick-Step. Echt een hele mooie combinatie!
 
Afgelopen week deze schitterende laminaat vloer van Ambiant gelegd. Wat een plaatje! 😍
 
Bij één van onze vaste klanten plaatsten wij afgelopen week een aantal horren waaronder deze dubbele plissé hordeur in het RAL 7016 antraciet. De kleur sluit perfect aan op de rest van het huis. De plissé hordeur houdt alle insecten groot en klein waar ze horen: buiten!
 
Wij zijn de week goed begonnen met het leggen van dit gave sisal tapijt 💪
 
Vaak wordt aan ons gevraagd; hoe worden gordijnen eigenlijk gemaakt? Hieronder een korte video van één van onze gordijnen fabrikanten.
 
Gisteren deze twee traplopers van Louis de Poortere opgeleverd. Wat een plaatje!