Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Wie komt er een kopje koffie of thee drinken in onze vernieuwde showroom? ☕️ Boterdiep 57, tot straks!
 
Voor het weekend nog even 220m2 egaliseren in dit prachtige huis in Haren. Maandag beginnen wij met het leggen van een visgraat pvc vloer op de begane grond, en op de bovenverdiepingen komt dezelfde kleur maar dan als rechte plank!
 
Gelukkig hebben we er goed weer bij! Vandaag een screen en Shutter van JASNO geplaatst.
 
Wij trappen de week goed af met deze prachtige Primewood Shutters van JASNO die wij vandaag geplaatst hebben. Deze Stone Grey Shutters maken de ruimte helemaal af!
 
Afgelopen week ook deze klant weer blij gemaakt met een stoere pvc vloer van Quick•Step®. Verder hebben wij de slaapkamer en hal gelegd met dit heerlijk zachte tapijt!
 
Het eindresultaat van de visgraatvloer die wij gisteren hebben gelegd!
 
Goedemiddag! Wij trappen de week af met het leggen van een visgraat pvc vloer (kleur 7011) van Therdex. En voor een andere klant leggen onze andere jongens vandaag een laminaatvloer.
 
WOW! Wij zijn echt blij met onze nieuwe PVC vloer (Therdex Basic 2020). Witte plinten maken het ook mooi af! Top service en vakmanschap van mensen van John Mast Raam en Vloerdecoratie! Heel erg bedankt!
 
Afgelopen week hebben wij deze prachtige Spigato visgraat pvc vloer van Ambiant gelegd. De vloer hebben wij afgewerkt met hoge witte plinten. Wat een plaatje!
 
Onlangs deze open- en dichte trap gestoffeerd!
 
Wederom een klant blij gemaakt met shutters van JASNO. Benieuwd wat wij voor uw ramen kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze shutter specialisten!
 
Nieuwe laminaatvloer gelegd naar aanleiding van een gevalletje waterschade. Tevens een hoge plint in bijpassende kleur geplaatst!
 
Marmoleum is er natuurlijk in allerlei kleuren en soorten, maar deze effen Vintage Blue hadden wij nog niet eerder gelegd!
 
Deze klant hebben wij voorzien van mooie lichte inbetween gordijnen en duette's!
 
Stoere pvc trap voor- en achterzijde afgewerkt met pvc inlegstrippen!
 
Onlangs hebben wij dit huis in Meerstad voorzien van een Ambiant pvc-vloer voor op de begane grond, en een Quick-Step laminaatvloer voor boven.
 
Vandaag onder andere deze kantoorruimte gelegd met tapijttegels van Heuga!
 
Laminaat, een keer wat anders dan tapijt of marmoleum op de trap!
 
Warm he? Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen een stuk koeler blijft!
 
Eindresultaat van onze klus in Vriescheloo. Weer een tevreden klant!