Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Vorige week deze strakke MFLOR visgraat pvc vloer opgeleverd! #Vakwerk
 
Bij één van onze vaste klanten plaatsten wij afgelopen week een aantal horren waaronder deze dubbele plissé hordeur in het RAL 7016 antraciet. De kleur sluit perfect aan op de rest van het huis. De plissé hordeur houdt alle insecten groot en klein waar ze horen: buiten!
 
Vorige week het eerste gedeelte JASNO shutters gemonteerd op dit prachtige woonark. Hier is gekozen voor mooie grote 89mm lamellen icm Silent View (verborgen bediening) voor een strakke uitstraling! Binnenkort komen wij terug om ook de slaapverdieping te voorzien van JASNO Shutters.
 
Wij zijn de week goed begonnen met het leggen van dit gave sisal tapijt 💪
 
Vaak wordt aan ons gevraagd; hoe worden gordijnen eigenlijk gemaakt? Hieronder een korte video van één van onze gordijnen fabrikanten.
 
Vanmiddag deze trap gestoffeerd bij Overnachten in stijl met tapijt van DESSO Carpets. Super mooi zo in deze stoere Petrol kleur!
 
Gisteren deze twee traplopers van Louis de Poortere opgeleverd. Wat een plaatje!
 
Eerder vandaag maakte wij deze Liquid Design vloer van Forbo Flooring Systems. Een veerkrachtige vloeivloer met een basis van kurk. Een kleine 140m2 in de kleur Ashes! Morgen keren wij terug om vloer af te lakken. Nadat de lak volledig is uitgehard gaan wij de plinten plaatsen, en zullen wij de trappen voorzien van pvc stroken. Benieuwd wat wij voor uw huis kunnen betekenen? Kom dan eens langs of stuur gerust een appje 📲 06-11509709 #Vakwerk
 
Het koude weer is aangebroken, de feestdagen staan voor de deur, en daarmee veranderd tijdelijk onze openingstijden. Op de volgende dagen zijn wij namelijk gesloten: Maandag 24 december Dinsdag 25 december Eerste Kerstdag Woensdag 26 december Tweede Kerstdag Maandag 31 december Oudjaarsdag Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag Namens het team van John Mast - Theo, Jolanda, Angelo, Richard, Jari en Rob wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 
Gisteren deze prachtige Louis de Poortere traploper geplaatst. Binnenkort meer traplopers, maar dan met draai!
 
Wie komt er een kopje koffie of thee drinken in onze vernieuwde showroom? ☕️ Boterdiep 57, tot straks!
 
Voor het weekend nog even 220m2 egaliseren in dit prachtige huis in Haren. Maandag beginnen wij met het leggen van een visgraat pvc vloer op de begane grond, en op de bovenverdiepingen komt dezelfde kleur maar dan als rechte plank!
 
Gelukkig hebben we er goed weer bij! Vandaag een screen en Shutter van JASNO geplaatst.
 
Wij trappen de week goed af met deze prachtige Primewood Shutters van JASNO die wij vandaag geplaatst hebben. Deze Stone Grey Shutters maken de ruimte helemaal af!
 
Het eindresultaat van de visgraatvloer die wij gisteren hebben gelegd!