Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Afgelopen week hebben wij in Veendam deze schitterende PVC vloer van Quick-Step gelegd.
 
Binnenkort bij ons verkrijgbaar, deze prachtige stoffen uit de Cachet collectie van Holland Haag
 
Eerder vandaag maakte wij deze Liquid Design vloer van Forbo Flooring Systems. Een veerkrachtige vloeivloer met een basis van kurk. Een kleine 140m2 in de kleur Ashes! Morgen keren wij terug om vloer af te lakken. Nadat de lak volledig is uitgehard gaan wij de plinten plaatsen, en zullen wij de trappen voorzien van pvc stroken. Benieuwd wat wij voor uw huis kunnen betekenen? Kom dan eens langs of stuur gerust een appje 📲 06-11509709 #Vakwerk
 
Het koude weer is aangebroken, de feestdagen staan voor de deur, en daarmee veranderd tijdelijk onze openingstijden. Op de volgende dagen zijn wij namelijk gesloten: Maandag 24 december Dinsdag 25 december Eerste Kerstdag Woensdag 26 december Tweede Kerstdag Maandag 31 december Oudjaarsdag Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag Namens het team van John Mast - Theo, Jolanda, Angelo, Richard, Jari en Rob wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 
Gisteren deze prachtige Louis de Poortere traploper geplaatst. Binnenkort meer traplopers, maar dan met draai!
 
Wie komt er een kopje koffie of thee drinken in onze vernieuwde showroom? ☕️ Boterdiep 57, tot straks!
 
Voor het weekend nog even 220m2 egaliseren in dit prachtige huis in Haren. Maandag beginnen wij met het leggen van een visgraat pvc vloer op de begane grond, en op de bovenverdiepingen komt dezelfde kleur maar dan als rechte plank!
 
Gelukkig hebben we er goed weer bij! Vandaag een screen en Shutter van JASNO geplaatst.
 
Wij trappen de week goed af met deze prachtige Primewood Shutters van JASNO die wij vandaag geplaatst hebben. Deze Stone Grey Shutters maken de ruimte helemaal af!
 
Afgelopen week ook deze klant weer blij gemaakt met een stoere pvc vloer van Quick•Step®. Verder hebben wij de slaapkamer en hal gelegd met dit heerlijk zachte tapijt!
 
Het eindresultaat van de visgraatvloer die wij gisteren hebben gelegd!
 
Goedemiddag! Wij trappen de week af met het leggen van een visgraat pvc vloer (kleur 7011) van Therdex. En voor een andere klant leggen onze andere jongens vandaag een laminaatvloer.
 
WOW! Wij zijn echt blij met onze nieuwe PVC vloer (Therdex Basic 2020). Witte plinten maken het ook mooi af! Top service en vakmanschap van mensen van John Mast Raam en Vloerdecoratie! Heel erg bedankt!
 
Afgelopen week hebben wij deze prachtige Spigato visgraat pvc vloer van Ambiant gelegd. De vloer hebben wij afgewerkt met hoge witte plinten. Wat een plaatje!
 
Onlangs deze open- en dichte trap gestoffeerd!
 
Wederom een klant blij gemaakt met shutters van JASNO. Benieuwd wat wij voor uw ramen kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze shutter specialisten!
 
Nieuwe laminaatvloer gelegd naar aanleiding van een gevalletje waterschade. Tevens een hoge plint in bijpassende kleur geplaatst!
 
Marmoleum is er natuurlijk in allerlei kleuren en soorten, maar deze effen Vintage Blue hadden wij nog niet eerder gelegd!
 
Deze klant hebben wij voorzien van mooie lichte inbetween gordijnen en duette's!
 
Stoere pvc trap voor- en achterzijde afgewerkt met pvc inlegstrippen!