Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Afgelopen week deze schitterende laminaat vloer van Ambiant gelegd. Wat een plaatje! 😍
 
Beste klanten, wij zijn nog steeds geopend en u bent van harte welkom! Echter beperken en reguleren wij vanaf nu de toestroom mensen in de winkel. Mochten er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn in de winkel dan zullen wij u verzoeken op een later moment terug te komen. Dit doen wij voor uw en onze veiligheid. Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Dit zullen wij op de meest rustige momenten gaan inplannen. Wij volgen de door het RIVM opgestelde richtlijnen en breiden deze uit met onze eigen maatregelen. Wij desinfecteren met grote regelmaat alles wat een risico kan vormen. Denk hierbij aan deurknoppen, toiletten, pinapparaten en natuurlijk ook ons stalen-materiaal. Verder vindt u door de gehele winkel ontsmettingsmiddel. Maak hier aub gebruik van. Volg aub de richtlijnen zodat wij samen met u allen deze onzekere periode kunnen overwinnen. Namens het gehele team van John Mast Raam & Vloerdecoratie, stay safe!
 
Bij één van onze vaste klanten plaatsten wij afgelopen week een aantal horren waaronder deze dubbele plissé hordeur in het RAL 7016 antraciet. De kleur sluit perfect aan op de rest van het huis. De plissé hordeur houdt alle insecten groot en klein waar ze horen: buiten!
 
Wij zijn de week goed begonnen met het leggen van dit gave sisal tapijt 💪
 
Vaak wordt aan ons gevraagd; hoe worden gordijnen eigenlijk gemaakt? Hieronder een korte video van één van onze gordijnen fabrikanten.
 
Gisteren deze twee traplopers van Louis de Poortere opgeleverd. Wat een plaatje!
 
Het koude weer is aangebroken, de feestdagen staan voor de deur, en daarmee veranderd tijdelijk onze openingstijden. Op de volgende dagen zijn wij namelijk gesloten: Maandag 24 december Dinsdag 25 december Eerste Kerstdag Woensdag 26 december Tweede Kerstdag Maandag 31 december Oudjaarsdag Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag Namens het team van John Mast - Theo, Jolanda, Angelo, Richard, Jari en Rob wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 
Gisteren deze prachtige Louis de Poortere traploper geplaatst. Binnenkort meer traplopers, maar dan met draai!
 
Wie komt er een kopje koffie of thee drinken in onze vernieuwde showroom? ☕️ Boterdiep 57, tot straks!
 
Voor het weekend nog even 220m2 egaliseren in dit prachtige huis in Haren. Maandag beginnen wij met het leggen van een visgraat pvc vloer op de begane grond, en op de bovenverdiepingen komt dezelfde kleur maar dan als rechte plank!