Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

Onlangs deze trappen mogen bekleden met stoer tapijt van Ambiant vloeren 💪
 
Afgelopen week deze woning in Veendam mogen voorzien van een stoere vinyl vloer van Ambiant vloeren
 
Hoe mooi kunnen gordijnen zijn? 😍 Na lang wikken en wegen zijn deze klanten gegaan voor de Cosi Brave kleur Salt uit de fantastische gordijnencollectie van Holland Haag. Afgewerkt met een waveplooi is dit een prachtig plaatje geworden!
 
Eerder deze week legden wij deze Marmoleum vloer van Forbo. Dit betreft de Walton Uni Cement 171, een volledig effen variant en al jaren lang de meest populaire Marmoleum kleur!
 
Vandaag deze stoere vloer van Therdex opgeleverd in combinatie met hoge witte plinten. Deze keer betreft het de 7004 visgraat en 70040 rechte plank!
 
Weer een trap met pvc van Quick-Step mogen bekleden!
 
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct opzoek naar een ervaren en allround woningstoffeerder. Het betreft een fulltime functie. Werkgebied Groningen en omstreken. Wij zoeken iemand die zelfstandig en in teamverband nauwkeurig kan werken. Technisch inzicht wordt zeer op prijs gesteld. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het leggen van harde en zachte vloeren, en het plaatsen van raambekleding en gordijnen. Wij zijn zo’n 40 jaar actief in de woninginrichting en je komt in een leuk team terecht met veel kennis en ervaring. Wij zijn werkzaam in het midden tot hoog segment. Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? Stuur ons dan snel een berichtje of neem contact op: tel 050-3123701 / 06-51344323 of e-mail johnmast@home.nl
 
Met de ene kant zicht op de Martinitoren en de andere kant zicht op het Groninger Forum is dit misschien wel het mooiste plekjes van onze prachtige binnenstad. We hebben het hier natuurlijk over het prestigieuze en ultra luxe Merckt complex. En in dit geval het penthouse. Wij hebben dit prachtig penthouse mogen voorzien van brede aluminium jaloezieën met accumotoren van Zonnelux Raamdecoratie.
 
Deze week zijn wij weer druk bezig bij op de nieuwbouw in Meerstad. In deze woning leggen wij op de begane grond en eerste verdieping de 6041 van Therdex PVC Vloeren in combinatie met hoge witte plinten. Verder voorzien wij het volledige huis van gave houten jaloezieën en duette’s van Zonnelux Raamdecoratie en stoere linnen gordijnen uit de Cachet collectie van Holland Haag. Meer foto’s volgen snel :) Volgende week gaan wij aan de slag bij de buren. Daar leggen wij pvc vloeren in mooie warmen kleuren in combinatie met net zulke gave raambekleding!
 
De afgelopen week hebben wij deze nieuwbouwwoning in Eelderwolde volledig gelegd met vloeren. De benedenverdieping hebben voorzien van de Spigato Beige van Ambiant. Hierbij is gekozen voor een border met brede zwarte bies van 1 centimeter. De bovenverdiepingen hebben wij vervolgens gelegd met Marmoleum Striato. Misschien wel de meest onbekende maar ó zo mooie gestreepte Marmoleum vloeren. Volgende week komen wij terug om de trappen te leggen met Marmoleum!
 
70 vierkante meter - 3500 plankjes in visgraat motief leggen. Wij vermaken ons deze week nog wel even 😁
 
Onlangs mochten wij deze visgraat pvc vloer van Therdex leggen waarna Keukenstudio Luit Windt deze schitterende keuken plaatste. Wat een prachtige combinatie! 😍
 
Therdex 7001 - sinds jaar en dag onze populairste visgraat pvc vloer. En zeg nou zelf, het is toch echt een plaatje! 😍
 
Afgelopen week deze trap aangepakt en met Marmoleum Slate gelegd. De Slate serie heeft een unieke relief structuur die doet denken aan leisteen. Al met al is het een enorme gave trap geworden die er weer jaren tegenaan kan!
 
Wij sluiten de week goed af met het opleveren van deze gave visgraat pvc vloer van Therdex PVC Vloeren. Het betreft hier de 6025, één van de meest rustige visgraat vloeren uit de collectie van Therdex. Goed weekend!
 
Ook deze trap kan er weer jaren tegenaan 🥳
 
Vandaag plaatsten wij bij twee klanten deze prachtige shutters van JASNO Met regelmaat krijgen wij de vraag om mee te denken over ronde, scheve of getoogde ramen, en tot nu toe hebben wij altijd een oplossing kunnen bieden met onze shutter collectie van Jasno. Heeft u nou ook zo’n “lastig” raam? Neem dan eens vrijblijvend contact op!
 
WAUW! 😍 Wat is het hier mooi geworden! Wij mochten hier de vloer, gordijnen, jaloezieën en het VTWonen vloerkleed verzorgen. Vloer van Balterio Jaloezieën van Zonnelux Raamdecoratie Gordijnen van A House of Happiness Vloerkleed van Ambiant / vtwonen
 
Afgelopen week deze prachtige pvc vloer van Therdex PVC Vloeren. Het gaat hier om een nieuwe kleur namelijk de 6041. Een warme en super natuurlijk ogende visgraat pvc vloer. Tevens ook verkrijgbaar in een rechte plank en als Hongaarse punt!
 
Weer iemand blij gemaakt met prachtige inbetweens van Vriesco International Fabrics en gave houten jaloezieën van Zonnelux Raamdecoratie