Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Nieuws

De slingers hingen al toen wij de gordijnen kwamen plaatsen! Ditmaal is het de Linos (100% Linnen) van Vadain. In overleg met de klant is hier gekozen voor een ruime vlinderplooi en de gordijnen 2,5cm liggend op de grond. De Linos is verkrijgbaar in de mooiste krijttinten en de puurste naturellen. Door het onregelmatige effect van de linnengarens heeft de stof een heel eigen “karakter”.
 
Gisteren deze prachtige pvc vloer van Therdex PVC Vloeren opgeleverd. Ditmaal de 6032 met z’n mooie warme uitstraling!
 
Vorige week deze strakke MFLOR visgraat pvc vloer opgeleverd! #Vakwerk
 
Bij één van onze vaste klanten plaatsten wij afgelopen week een aantal horren waaronder deze dubbele plissé hordeur in het RAL 7016 antraciet. De kleur sluit perfect aan op de rest van het huis. De plissé hordeur houdt alle insecten groot en klein waar ze horen: buiten!
 
Vorige week het eerste gedeelte JASNO shutters gemonteerd op dit prachtige woonark. Hier is gekozen voor mooie grote 89mm lamellen icm Silent View (verborgen bediening) voor een strakke uitstraling! Binnenkort komen wij terug om ook de slaapverdieping te voorzien van JASNO Shutters.
 
Wij zijn de week goed begonnen met het leggen van dit gave sisal tapijt 💪
 
Vaak wordt aan ons gevraagd; hoe worden gordijnen eigenlijk gemaakt? Hieronder een korte video van één van onze gordijnen fabrikanten.
 
Vanmiddag deze trap gestoffeerd bij Overnachten in stijl met tapijt van DESSO Carpets. Super mooi zo in deze stoere Petrol kleur!
 
Eerder van de week voor het eerst deze gave kleur (6021) van Therdex PVC Vloeren gelegd. Deze nieuwe serie is iets rustiger om te zien dan de bestaande collectie. Al met al een prachtig plaatje, en door ons afgewerkt met een hoge witte plint. Goed weekend!
 
Gisteren deze twee traplopers van Louis de Poortere opgeleverd. Wat een plaatje!
 
Afgelopen week hebben wij in Veendam deze schitterende PVC vloer van Quick-Step gelegd.
 
Binnenkort bij ons verkrijgbaar, deze prachtige stoffen uit de Cachet collectie van Holland Haag
 
Eerder vandaag maakte wij deze Liquid Design vloer van Forbo Flooring Systems. Een veerkrachtige vloeivloer met een basis van kurk. Een kleine 140m2 in de kleur Ashes! Morgen keren wij terug om vloer af te lakken. Nadat de lak volledig is uitgehard gaan wij de plinten plaatsen, en zullen wij de trappen voorzien van pvc stroken. Benieuwd wat wij voor uw huis kunnen betekenen? Kom dan eens langs of stuur gerust een appje 📲 06-11509709 #Vakwerk
 
Het koude weer is aangebroken, de feestdagen staan voor de deur, en daarmee veranderd tijdelijk onze openingstijden. Op de volgende dagen zijn wij namelijk gesloten: Maandag 24 december Dinsdag 25 december Eerste Kerstdag Woensdag 26 december Tweede Kerstdag Maandag 31 december Oudjaarsdag Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag Namens het team van John Mast - Theo, Jolanda, Angelo, Richard, Jari en Rob wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 
Gisteren deze prachtige Louis de Poortere traploper geplaatst. Binnenkort meer traplopers, maar dan met draai!
 
Wie komt er een kopje koffie of thee drinken in onze vernieuwde showroom? ☕️ Boterdiep 57, tot straks!
 
Voor het weekend nog even 220m2 egaliseren in dit prachtige huis in Haren. Maandag beginnen wij met het leggen van een visgraat pvc vloer op de begane grond, en op de bovenverdiepingen komt dezelfde kleur maar dan als rechte plank!
 
Gelukkig hebben we er goed weer bij! Vandaag een screen en Shutter van JASNO geplaatst.
 
Wij trappen de week goed af met deze prachtige Primewood Shutters van JASNO die wij vandaag geplaatst hebben. Deze Stone Grey Shutters maken de ruimte helemaal af!
 
Afgelopen week ook deze klant weer blij gemaakt met een stoere pvc vloer van Quick•Step®. Verder hebben wij de slaapkamer en hal gelegd met dit heerlijk zachte tapijt!