Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Waarom John Mast?

 Gratis opmeten  Advies op maat  Eigen deskundige stoffeerders  Servicegericht 

Traplopers, ganglopers en trapbekleding

Traplopers zijn ideaal om de isolatie van uw trap te verbeteren, maar ook om de trap te beschermen tegen beschadigingen. Traplopers zijn er in alle soorten en maten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw traploper geheel samen te stellen. Het leggen van een traploper is zeer specialistisch werk, gelukkig beschikken onze mensen over de juiste kennis. 

 

Een uitgerolde gangloper in uw gang geeft de woning een luxe en elegante look. U kunt voor een strakke, tijdloze effen gangloper kiezen, of geef uw hal extra uitstraling met een loper met een stijlvol motief. Een loper is niet alleen sfeervol, maar ook praktisch en werkt goed tegen inloop van vuil. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten lopers van onder andere synthetisch materiaal, wol en katoen. Ganglopers worden net zoals traplopers altijd op maat gemaakt. 

 

Met trapbekleding kunt u elke trap in een nieuw jasje steken en afwerken naar je persoonlijke smaak. Afhankelijk van het gekozen materiaal kan een trapbekleding bijdragen tot een zachtere ondergrond, strakkere afwerking of een onderhoudsvriendelijk geheel. Elke afwerking heeft weer zijn eigen prijs, eigenschappen en uitstraling.

 

Een greep uit ons assortiment

Marmoleum

Karpetten

Laminaat

Trapbekleding

PVC Vloeren

Tapijt

Zonwering

Gordijnen

Vinyl