Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Waarom John Mast?

 Gratis opmeten  Advies op maat  Eigen deskundige stoffeerders  Servicegericht 

Laminaat

Tegenwoordig niet meer van een parketvloer te onderscheiden. Noesten en nerven, xxl planken of juist extra mat, alles kan. Naast bijvoorbeeld een groef zijn de meeste laminaatvloeren voorzien van zichtbare en voelbare houtstructuren. Het plaatje is vaak één van hout maar wij hebben ook beton-looks, tegel en visgraat laminaat in de collectie. Laminaat is niet alleen geschikt voor op de vloer, maar ook voor op de trap.

De voordelen van laminaat zijn: sterk, slijtvast, hygiënisch en kleurecht. Hierdoor is het de ideale vloer voor vele situaties. In combinatie met een -10db dempende ondervloer is laminaat ook uitermate geschikt om in een appartement te plaatsen. Zelfs vloerverwarming is geen probleem voor onze laminaatvloeren, ook in deze situatie moet wel weer de juiste ondervloer worden gebruikt. 

De nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step zijn voorzien van een Hydroseal waardoor ze zelfs in de badkamer gelegd kunnen worden. Hydroseal is een innovatieve waterafstotende coating die voorkomt dat water in de groeven van de vloer dringt. Dit maakt het zeer geschikt voor in vochtige ruimten. Bij Quick-Step op de website is meer informatie te vinden over deze coating.

Onze merken:

Een greep uit ons assortiment

Marmoleum

Karpetten

Laminaat

Trapbekleding

PVC Vloeren

Tapijt

Zonwering

Gordijnen

Vinyl