Wij meten
gratis op

Liquid Design vloeren: de laatste trend op gebied van vloeren

De liquid design vloer is als het jonge broertje van Marmoleum. Maar in tegenstelling tot Marmoleum, wordt dit type vloer gegoten. En waar er bij een gietvloer normaliter voor PU of epoxy wordt gekozen, biedt liquid design een milieubewuster alternatief. Een Liquid Design vloer is een goed alternatief voor Marmoleum, bijvoorbeeld wanneer u een volledig naadloze vloer wilt. 

Deze innovatieve vloei-vloer onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren. Liquid Design is namelijk een zeer veerkrachtige vloer met een natuurlijke look en warme uitstraling. De Liquid Design vloer is opgebouwd uit een aantal unieke elementen; kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn milieuvriendelijk, hernieuwbaar en bevatten geen weekmakers. Verder heeft Liquid Design met een laagdikte van circa 2,5mm zeer geode warmtegeleidende capicateiten.

De Liquid Design vloer wordt met de hand aangebracht en hierdoor is geen enkele vloer gelijk. Doordat er kurk in verwerkt zit heeft de Liquid Design vloer een lichte structuur. Kleine ophopingen van kurk vallen dan ook binnen de tolerantie van de vloer. De vloer is geschikt voor vrijwel iedere ruimte, zowel in huis als op de werkvloer. Liquid Design ontstaat door twee componenten te mengen, dit mengsel wordt op een door ons geëgaliseerde vloer naadloos aangebracht. Na 12-24 uur wordt een laklaag aangebracht, waarna de vloer minimaal 8 dagen volledig moet uitharden. Liquid Design is verkrijgbaar in 30 eigentijdse kleuren.

Liquid Design vloeren inspiratie & tips

In deze vreemde tijden, met veel onzekerheden, willen wij bij Brink & Campman je met dit Journal een positieve uitbarsting van inspiratie geven....
Verder lezen

U bent van harte welkom in onze winkel

Onze stoffeerders zijn opgeleid om de Liquid Design vloeren deskundig aan te brengen. John Mast is dan ook één van de weinige aanbieders van dit bijzondere vloertype. Bent u benieuwd of een Liquid Design vloer iets voor u is? We nodigen u graag uit om langs te komen in onze winkel aan het Boterdiep om u te adviseren over de vele mogelijkheden van Liquid Design vloeren.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?