Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Waarom John Mast?

 Gratis opmeten  Advies op maat  Eigen deskundige stoffeerders  Servicegericht 

Liquid Design

In ons assortiment hebben wij een geheel nieuwe vloer opgenomen, namelijk Liquid Design. Deze innovatieve vloeivloer onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU en Epoxy. De Liquid Designvloer is namelijk een veerkrachtige vloer met een natuurlijke look en warme uitstraling. Liquid Design onstaat door twee componenten te mengen, dit mengsel wordt vervolgens naadloos aangebracht. De vloer is beloopbaar na 12-24 uur en wordt uiteindelijk afgelakt tot een matglanzend resultaat. Liquid Design is verkrijgbaar is 30 eigentijdse kleuren.

Milileuvriendelijk, duurzaam & op basis van natuurlijke grondstoffen

De vloer is opbouwd uit een aantal elementen; kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn milieuvriendelijk en hernieuwbaar. Verder bevat een Liquid Design vloer geen weekmakers, en daardoor is het ook nog eens onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier.

Breed toepasbaar voor de particulier en bedrijven

De Liquid Design vloer is breed toepasbaar, van woonhuizen tot hotels, maar ook in winkels, zorginstellingen, scholen en kantines. Doordat er kurk in verwerkt zit heeft de vloer een lichte structuur. Bovendien is Liquid Design veerkrachtig en behoorlijk taai, hierdoor kan de vloer goed tegen een stootje. Verder is het voordeel van de Liquid Design vloer dat het met een laagdikte van circa 2,5mm zeer goede warmtegeleidende capiciteiten heeft. Dit komt het rendement van uw vloerverwarming alleen maar ten goede.

 

Een greep uit ons assortiment

Marmoleum

Karpetten

Laminaat

Houten vloeren

PVC Vloeren

Tapijt

Zonwering

Gordijnen

Vinyl