Wij meten
gratis op

PVC Vloeren bij John Mast: altijd een geschikte vloer

Denkt u eraan om een PVC vloer aan te kopen? Dat is een slimme keuze, want PVC vloeren hebben een heleboel voordelen. Een PVC vloer is een vrij dunne, kunststof vloer. Het is geluiddempend en duurzaam, maar het is ook gemakkelijk schoon te houden en ontzettend geschikt voor vloerverwarming. 

PVC vloeren kennen ontzettend veel verschillende varianten en zijn – anno 2021 – niet meer te onderscheiden van ‘echt’. Zo vindt u bij John Mast een breed assortiment PVC stroken, PVC visgraat vloeren, of PVC betonlook. Deze populaire vloersoort is uitermate duurzaam, slijtvast en gaat (bij normaal gebruik) wel 20 tot 25 jaar mee. 

Een PVC vloer kent in de basis twee soorten; de verlijmde PVC vloer en klik-PVC. Voor welke variant u ook gaat, onze eigen deskundige stoffeerders zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes wordt gelegd en afgewerkt. Gaat u liever zelf aan de slag? Click-PVC of Klik-PVC is een heel geschikt type PVC vloer om zelf te leggen; zo vindt u bij ons altijd de PVC vloer die bij u past.

 

PVC vloeren inspiratie & tips

In deze vreemde tijden, met veel onzekerheden, willen wij bij Brink & Campman je met dit Journal een positieve uitbarsting van inspiratie geven....
Verder lezen
U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer, maar u ziet twee verschillende soorten PVC vloeren: de click PVC vloer en de plak PVC vloer. Om de juiste keuze t...
Verder lezen

Kom langs bij onze winkel in Groningen!

Bij John Mast in Groningen vindt u een breed scala aan PVC vloeren; of u nu kiest voor PVC visgraat of PVC betonlook, wij hebben het in huis. In onze winkel aan het Boterdiep voorzien wij u graag van een passend advies op basis van uw woonwensen. We nemen de tijd voor u en helpen u graag met het uitkiezen en leggen van uw droomvloer!

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?