Vraag een offerte aan

John Mast, al meer dan 30 jaar een begrip aan het Boterdiep in Groningen.

Vul hier het formulier in met uw gegevens en wensen en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing!

Waarom John Mast?

 Gratis opmeten  Advies op maat  Eigen deskundige stoffeerders  Servicegericht 

Vinyl, de veerkrachtige vloer

Vinyl is een modieuze vloer op de rol voor een schappelijke prijs. Een vinylvloer is meestal 400cm breed en kan daardoor vaak zonder naden worden gelegd, daarnaast is het ook nog eens een soepel en verend product. Verwar het product niet met een ‘’Luxury Vinyl Tile’’ vloer – ookwel een pvc vloer genoemd, dat is namelijk een stroken product zoals laminaat.

Vinyl wordt ook wel een stille vloer genoemd door de geluiddempende werking die je direct na het installeren merkt. Door de jaren heen heeft vinyl zich bewezen als een slijtvaste vloer die zowel geschikt is voor normaal huishoudelijk gebruik als werkruimtes en projectmatige toepassingen. Mits verlijmd is vinyl ook uitermate geschikt voor op vloerverwarming.

Vinyl is te verkrijgen in vele hout-looks maar ook in beton, tegel of visgraat motieven. Daarnaast hebben wij ook een aantal effen gekleurde items in de collectie. Tevens zijn wij dealer van het merk Novilon en hun prachtige VT Wonen collectie. Bij ons in de winkel treft u een ruime selectie vinylsoorten in verschillende kwaliteiten.

 

Onze vinyl merken:

Novilon
Interfloor
Ambiant
Dersimo

 

Een greep uit ons assortiment

Marmoleum

Karpetten

Laminaat

Trapbekleding

PVC Vloeren

Tapijt

Zonwering

Gordijnen

Vinyl