Wij meten
gratis op

Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers en gaan al decennialang mee in het modebeeld. Waar vroeger vaak werd gewerkt met vitrage en overgordijnen, zien we de tussenvariant – de inbetween – steeds vaker die plaats innemen. Inbetweens zijn wat voller dan vitrage, en geven heel veel sfeer aan een kamer. 

Bij John Mast in Groningen vindt u een breed assortiment vitrage, inbetweens, en overgordijnen. We werken met verschillende materialen, zoals linnen, katoen, polyester en andere luxe stoffen. Ook voor verduisterende gordijnen kunt u bij ons terecht; van licht verduisterende gordijnen tot black-out gordijnen. Daarnaast helpen we u graag met kiezen van de juiste plooiwijze. Zo hebt u bijvoorbeeld keuze uit een enkele plooi, dubbele plooi (vlinderplooi), triple plooi, waveplooi of retourplooi.

Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om gordijnen te kiezen met bijzondere eigenschappen. Denk daarbij aan zonafstotende gordijnen, volledig gerecyclede gordijnen, akoestisch verbeterende gordijnen of gordijnen die met waterbesparende technieken zijn gefabriceerd. 

Wanneer u de stof hebt uitgekozen, adviseren wij u daarna graag over de verschillende opties rails, roedes of railroedes. Hiermee maakt u de gordijnen helemaal eigen. Verder hebben wij meerdere opties voor het elektrisch aansturen van uw rails. Zo kunt u uw gordijnen op afstand openen en sluiten of uw gordijnen geautomatiseerd aansturen met uw Smart Home systeem.

Gordijnen inspiratie & tips

Het is de nieuwste trend op het gebied van raambekleding: op afstand bestuurbare raambekleding en gordijnen. Of u nu uw gordijnen handmatig wilt aansturen ...
Verder lezen

Kom langs bij John Mast in Groningen

Als het om gordijnen gaat, is er ontzettend veel keuze. U bent van harte welkom in onze winkel aan het Boterdiep in Groningen om verschillende opties te ervaren. We nemen de tijd om u te vertellen over de vele mogelijkheden en u te adviseren voor uw specifieke woonwensen.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?