Wij meten
gratis op

Raambekleding

Met raambekleding zorgt u voor de juiste sfeer in uw woning en het is zowel een decoratieve als functionele toevoeging aan uw (woon)kamer. Houdt u van een moderne stijl, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor duettes of houten jaloezieën. Bij een industrieel interieur passen aluminium jaloezieën of lamellen juist beter. 

Wat uw stijl ook en is welke keuze u ook maakt, bij John Mast vindt u een breed assortiment raambekleding. Zo vindt u in onze winkel onder andere duettes, plisségordijnen, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, shutters, (duo-)rolgordijnen en vouwgordijnen.

Een trend die we steeds vaker voorbij zien komen is de elektrisch aangestuurde raambekleding. John Mast biedt een brede range aan opties voor het implementeren van raambekleding in uw Smart Home of het op afstand besturen ervan. We demonstreren de opties graag bij een bezoek aan onze winkel aan het Boterdiep.

Raambekleding inspiratie & tips

Het is de nieuwste trend op het gebied van raambekleding: op afstand bestuurbare raambekleding en gordijnen. Of u nu uw gordijnen handmatig wilt aansturen ...
Verder lezen

Kom langs in onze winkel aan het Boterdiep

In onze winkel aan het Boterdiep in Groningen laten we u graag onze verschillende opties in raambekleding aan u zien. Wij zijn premium dealer van de merken Zonnelux, Toppoint en JASNO. We nemen de tijd voor u en hebben één gezamenlijk doel: u een optimaal woongenot bezorgen.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?