Wij meten
gratis op

Vloeren

In onze winkel aan het Boterdiep in Groningen vindt u veel verschillende vloeren, waaronder tapijt, laminaat, vinyl, PVC vloeren, marmoleum en Liquid Design vloeren. In de winkel nemen we graag de tijd om u te adviseren. Afhankelijk van uw specifieke wensen adviseren we u over onze vloeren en indien u dat wenst, krijgt u vanzelfsprekend grote stalen van ons mee naar huis. In sommige gevallen is een vloer zelf te leggen, maar voor een strak eindresultaat adviseren we u altijd om de vloer te laten leggen. Onze eigen deskundige stoffeerders helpen u graag.

Tapijt

Een tapijtvloer van John Mast: comfortabel en behaaglijk

Tussen alle strakke en harde vloeren biedt tapijt het meeste comfort op vloerengebied. Want wat voelt nou beter aan dan een heerlijk hoogpolig tapijt? Tapijt geeft uw woning een luxe uitstraling en is geschikt voor bijna alle ruimtes in uw woning.

 

Lees meer

Laminaat

Laminaatvloeren bij John Mast: het sterkste type vloer

De laminaatvloer is misschien wel de meest bekende vloersoort van alle verschillende type vloeren. En dat is heel begrijpelijk, want laminaat heeft een hele goede prijs-kwaliteitverhouding, is gemakkelijk te onderhouden en heeft een enorme variatie in de houtlook.

 

Lees meer

Vinyl

Vinyl Vloeren bij John Mast: kamerbreed comfort

De vinylvloer heeft de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. De vele hout en beton-designs zijn niet meer van echt te onderscheiden. Vinylvloeren zijn heerlijk comfortabel en warm aan de voeten. Vanwege de geluiddempende werking van het verende vinyl wordt het ook wel de meest stille vloerbedekking genoemd.

 

Lees meer

PVC vloeren

PVC Vloeren bij John Mast: altijd een geschikte vloer

Denkt u eraan om een PVC vloer aan te kopen? Dat is een slimme keuze, want PVC vloeren hebben een heleboel voordelen. Een PVC vloer is een vrij dunne, kunststof vloer. Het is geluiddempend en duurzaam, maar het is ook gemakkelijk schoon te houden en ontzettend geschikt voor vloerverwarming.

 

Lees meer

Marmoleum

Marmoleum bij John Mast: duurzaam en milieuvriendelijk

Marmoleum vloeren zijn ontzettend populair en het is de meest duurzame optie op het gebied van vloeren. Marmoleum kent u misschien wel van vroeger; het was de rood, geel, of blauw gekleurde vloer die u vaak zag in scholen of openbare gebouwen of dokterspraktijken.

 

Lees meer

Liquid Design vloeren

Liquid Design vloeren: de laatste trend op gebied van vloeren

De liquid design vloer is als het jonge broertje van Marmoleum. Maar in tegenstelling tot Marmoleum, wordt dit type vloer gegoten. En waar er bij een gietvloer normaliter voor PU of epoxy wordt gekozen, biedt liquid design een milieubewuster alternatief. Een Liquid Design vloer is een goed alternatief voor Marmoleum, bijvoorbeeld wanneer u een volledig naadloze vloer wilt.

 

Lees meer

Vloeren inspiratie & tips

In deze vreemde tijden, met veel onzekerheden, willen wij bij Brink & Campman je met dit Journal een positieve uitbarsting van inspiratie geven....
Verder lezen
U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer, maar u ziet twee verschillende soorten PVC vloeren: de click PVC vloer en de plak PVC vloer. Om de juiste keuze t...
Verder lezen
Het is de nieuwste trend op het gebied van raambekleding: op afstand bestuurbare raambekleding en gordijnen. Of u nu uw gordijnen handmatig wilt aansturen ...
Verder lezen

Kom langs bij John Mast in Groningen!

In onze winkel aan het Boterdiep vindt u een groot assortiment tapijtvloeren. We nemen graag de tijd voor u om u te adviseren over onze verschillende opties. Wanneer u twijfelt over een kleur of materiaal, krijgt u vanzelfsprekend grote stalen van ons mee naar huis. Zo kunt u rustig over uw keuze nadenken. Vanzelfsprekend leggen onze ervaren stoffeerders uw nieuwe tapijtvloer.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?