Wij meten
gratis op

Laminaatvloeren bij John Mast: het sterkste type vloer

De laminaatvloer is misschien wel de meest bekende vloersoort van alle verschillende type vloeren. En dat is heel begrijpelijk, want laminaat heeft een hele goede prijs-kwaliteitverhouding, is gemakkelijk te onderhouden en heeft een enorme variatie in de houtlook. 

Een goede kwaliteit laminaatvloer gaat minimaal 20 jaar mee en heeft weinig onderhoud nodig. U kunt uw laminaatvloer door onze deskundige stoffeerders laten leggen, maar laminaat is ook ontzettend geschikt om zelf te leggen. 

Een laminaatvloer wordt altijd gecombineerd met ondervloer en plinten. Gaat u voor de basis ondervloer of kiest u juist voor een extra geluiddempende ondervloer? Wij adviseren u graag en met keuze uit ruim 50 verschillende ondervloeren zit u altijd goed! Laminaat wordt standaard afgewerkt met een bijpassende plakplint. Ook kan uw laminaatvloer met een moderne hoge plint worden afgewerkt.

Laminaat inspiratie & tips

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer, maar u ziet twee verschillende soorten PVC vloeren: de click PVC vloer en de plak PVC vloer. Om de juiste keuze t...
Verder lezen

Bezoek onze winkel in Groningen!

Of u nu gaat voor rechte planken of visgraat laminaat, in onze winkel aan het Boterdiep vindt u een groot assortiment laminaat. We adviseren u graag over de verschillende soorten, mogelijkheden en ondervloeropties voor uw woning. Indien u dat wenst leggen onze eigen stoffeerders uw nieuwe laminaatvloer.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?