Wij meten
gratis op

Marmoleum bij John Mast: duurzaam en milieuvriendelijk

Marmoleum vloeren zijn ontzettend populair en het is de meest duurzame optie op het gebied van vloeren. Marmoleum kent u misschien wel van vroeger; het was de rood, geel, of blauw gekleurde vloer die u vaak zag in scholen of openbare gebouwen of dokterspraktijken. Deze fel gekleurde opties zijn nog steeds verkrijgbaar, maar vooral de strakke designs die lijken op gietvloeren zijn de favoriete opties van binnenhuisarchitecten en stylisten. En dat is ook helemaal niet gek, want Marmoleum kent ontzettend veel praktische voordelen en is de meeste duurzame optie doordat het CO2 neutraal geproduceerd wordt in Nederland!

Marmoleum wordt voor 97% gemaakt uit natuurlijke ingrediënten en kent daarmee geen weekmakers. Deze ‘’groene’’ vloer is daarnaast geluiddempend en antibacterieel. Bij John Mast vindt u meer dan 150 trendy kleuren. Marmoleum is verkrijgbaar in een groot aantal effen kleuren, maar ook met unieke kleurenmengsels en varianten met stukjes cacao-schil.

Marmoleum dient gelegd te worden op een zo hard mogelijke ondergrond. Onze eigen deskundige stoffeerders egaliseren en schuren de dekvloer alvorens de Marmoleum vloer wordt gelegd. Vervolgens wordt de Marmoleum vloer in banen van twee meter breed gelegd en op uw dekvloer verlijmd. Heeft u geen mogelijkheid tot verlijmen? Vraag dan eens naar onze Marmoleum-click collectie. 

Marmoleum inspiratie & tips

In deze vreemde tijden, met veel onzekerheden, willen wij bij Brink & Campman je met dit Journal een positieve uitbarsting van inspiratie geven....
Verder lezen

Bezoek onze winkel in Groningen!

Bij John Mast aan het Boterdiep in Groningen vindt u een groot assortiment marmoleum vloeren. Wanneer u onze winkel bezoekt, nemen we de tijd om u te woord te staan. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw interieur. 

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?