Wij meten
gratis op

Een tapijtvloer van John Mast: comfortabel en behaaglijk

Tussen alle strakke en harde vloeren biedt tapijt het meeste comfort op vloerengebied. Want wat voelt nou beter aan dan een heerlijk hoogpolig tapijt? Tapijt geeft uw woning een luxe uitstraling en is geschikt voor bijna alle ruimtes in uw woning.

In tegenstelling tot wat veel wordt gedacht, is tapijt één van de schoonste vloersoorten die er bestaan. Een tapijt is daarnaast ook nog eens de meest slipbestendige optie en dat maakt het een geschikte vloersoort, bijvoorbeeld voor op de trap en voor ouderen en kinderen. 

Bij John Mast vindt u tapijtvloeren in vele verschillende opties! De mogelijkheden van tapijt zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld alleen al aan de verschillende materialen: polyamide, polyester, nylon, SDN garen, maar denk ook aan andere natuurlijke materialen zoals wol, sisal of zeegras. 

Een tapijt wordt niet alleen gebruikt voor woon- of slaapkamer. Vele van onze tapijten zijn uitermate geschikt als trapbekleding of karpet / kleed.

Tapijt inspiratie & tips

In deze vreemde tijden, met veel onzekerheden, willen wij bij Brink & Campman je met dit Journal een positieve uitbarsting van inspiratie geven....
Verder lezen

Kom langs bij John Mast in Groningen!

In onze winkel aan het Boterdiep vindt u een groot assortiment tapijtvloeren. We nemen graag de tijd voor u om u te adviseren over onze verschillende opties. Wanneer u twijfelt over een kleur of materiaal, krijgt u vanzelfsprekend grote stalen van ons mee naar huis. Zo kunt u rustig over uw keuze nadenken. Vanzelfsprekend leggen onze ervaren stoffeerders uw nieuwe tapijtvloer.

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?