Wij meten
gratis op

Vinyl Vloeren bij John Mast: kamerbreed comfort

De vinylvloer heeft de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. De vele hout en beton-designs zijn niet meer van echt te onderscheiden. Vinylvloeren zijn heerlijk comfortabel en warm aan de voeten. Vanwege de geluiddempende werking van het verende vinyl wordt het ook wel de meest stille vloerbedekking genoemd. Deze stille vloer is vanzelfsprekend erg fijn voor de (onder)buren. Vinyl is uitermate geschikt voor appartementen waarbij er aan de <10 DB-eis moet worden voldaan. Ook in combinatie met vloerverwarming is vinyl een zeer comfortabele en geschikte optie.

Vinyl en PVC hebben veel overeenkomsten; waar PVC in ‘stroken’ worden gelegd, wordt een vinylvloer vanaf de rol gelegd. Een vinylvloer komt in rollen van 4 meter (kamer)breed en dient daardoor door onze eigen deskundige stoffeerders gelegd te worden; het snijden en leggen van een vinylvloer is namelijk precisiewerk.


Vinyl inspiratie & tips

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer, maar u ziet twee verschillende soorten PVC vloeren: de click PVC vloer en de plak PVC vloer. Om de juiste keuze t...
Verder lezen

Kom langs bij onze winkel in Groningen!

Denkt u eraan om een vinylvloer te laten leggen? In onze winkel aan het Boterdiep adviseren we u graag over de vele mogelijkheden van een vinylvloer. U vindt er een brede collectie kleuren, patronen en motieven vinyl, die onze deskundige stoffeerders graag voor u leggen. 

Inspiratie & tips   Gratis advies aanvragen

Nog meer inspiratie op doen?